donderdag 19 maart 2009

Vaccinaties tegen baarmoederhalskanker?

‘Aan het licht brengen en onder ogen zien: de verzwegen kanten van (HPV)vaccinaties’
Laat u kinderen informeren, niet injecteren!
Door Drs. John Consemulder,
Neuropsycholoog en onafhankelijk bewustzijnsonderzoeker (www.healingsoundmovement.com)

"Trust me, I’m a doctor!" De meeste mensen hebben nog steeds een blind vertrouwen in het ‘feit’ dat vaccinaties ‘veilig en effectief’ zijn. Niets is minder waar! (1) Zelfs huisartsen zijn vaak niet volledig op de hoogte (tenzij zij hun kinderen zelf niet laten vaccineren en persoonlijk ook tegen chemotherapie zijn?) De waarheid is soms vreemder dan fictie. Het is dan ook even slikken (beter in de vorm van de waarheid dan in de vorm van een pil) om achter de ware achtergrond van vaccinaties te komen. Ik ben niet ‘tegen vaccinaties’, maar wel voor gezondheid. Als u de ware feiten van vaccinaties weet, is het goed mogelijk dat u uw kinderen nooit meer laat vaccineren. Angst is een slechte raadgever, maar de feiten liegen er niet om.Vaccinaties zijn levensgevaarlijk en bevatten letterlijk gif. En nu wordt eindelijk toegegeven door wetenschappers en de media dat uw kinderen in principe biologische proefkonijnen zijn, een levend experiment met ziekte als graadmeter. Gelooft u dit niet, zie dan http://www.trosradar.nl/index.php?id=uitzending&itemUid=1361
De effectiviteit, veiligheid en bijwerkingen van de HPV vaccinaties zijn nog niet bekend en reguliere wetenschappers ondersteunen mijn conclusie: het is een experiment! Onze kinderen zijn dus per definitie proefkonijnen!!! Wilt u dit niet? Lees dan verder…
Vaccinaties bevatten ‘toegevoegde stoffen’ (lees: kwik, aluminium, insecten eiwitten en op olie gebaseerde toevoegingen –zoals in Cervarix- en ander gif voor ons immuunsysteem en hersenen, een soort ‘gratis vaccinatie E-nummers’ (2)) en worden vaak gekweekt met vreemdsoortig DNA (lees: onvoorspelbaar genetisch materiaal van dieren, bijvoorbeeld de fijngemalen nieren van apen). (3)
De ware bio-energetische, elektragenetische en bio-elektromagnetische huishouding van ons DNA en immuunsysteem en lichamelijk functioneren wordt ernstig verstoord door vaccinaties met vreemdsoortig DNA en gif dat in vaccinaties zit. (4)
Onze kinderen worden nu dus feitelijk gebruikt als biologische proefkonijnen en de resultaten zijn onbekend omdat het een experiment betreft. Maar de toevoegingen hebben geen 'experimenteel' karakter: deze zijn bekend! Ze zijn goed onderzocht vanuit de biologische oorlogsvoering projecten waar deze industrie zich ook mee bezig houdt en vanuit een honderdtal wetenschappelijke publicaties. De toevoegingen, fixeermiddelen en conserveermiddelen zijn 'neurotoxic and immunosuppressive'. Gif voor het brein en het immuunsysteem dus... Dus we hebben het over een experiment met onbekende ernstige ziekmakende effecten op lange termijn en bekende ziekmakende effecten. Waarom het niet noemen zoals het is?
Het niet melden van deze feiten lijkt sterk op hoe de telecom industrie omgaat met de schadelijke effecten van draadloos Internet, mobieltjes en draadloze huistelefoons (DECT telefoons). Totaal niet objectieve en zeker niet onafhankelijke studies die opgezet of betaald worden door telecom bedrijven kijken alleen maar naar de ‘thermische effecten’ van straling, de warmte die het in ons lichaam produceert. Maar wat blijkt uit meer dan duizenden studies: de niet-thermische effecten van straling zijn kankerverwekkend en neurotoxisch! (5) De manier waarop dit verzwegen wordt lijkt sterk op de eigen (zogenaamd ‘objectieve’ en ‘wetenschappelijke’ maar zeer gekleurde studies die onwaarheden bevatten vanwege de grote commerciële belangen en belangenverstrengeling) studies betaald en uitgevoerd door Merck en GSK (beide producenten van de zogenaamde vaccinatie ‘tegen baarmoederhalskanker’). Het toedienen van vaccinaties heeft ook een aantoonbaar verband met wiegendood (6) bij baby’s, en de drastische toename in ADHD, autisme, kanker en (auto)immunologische ziektes en hersenziektes! (7)
Worden natuurlijke kinderziektes vervangen door bewust verborgen sterilisatie in de vorm van Gardasil (van fabrikant Merck, Cervarix is van GlaxoSmithKline), de nieuwste poging om baarmoederhalskanker ‘tegen te gaan’? (8) Het middel (de nieuwe vorm van DES?) (9) is niet alleen schadelijk en gevaarlijk (het vaccin kan het risico op kanker juist verhogen!), het is zelfs niet effectief en onnodig. (10) Is het nu wederom de beurt aan onze kinderen om als proefkonijnen te dienen? Het antwoord is JA! Vele wetenschappers geven in artikelen maar ook op tv toe dat dit een experiment is…Dit betekent dat de uitkomst onbekend is en veel wetenschappers tonen aan dat kanker juist veroorzaakt kan worden, omdat de andere infectie stammen juist naar voren kunnen komen na vaccinatie!
Het is nu onbekend dat het middel werkt. De bijwerkingen zijn vaak vreselijk. Gardasil en Cervarix zijn niet getest op de leeftijdsgroep van 9 tot 15 jarigen en ook niet is getest op een termijn langer dan 5 jaar (11), terwijl juist kanker zich sluimerend kan ontwikkelen. Feitelijk weten we de effecten van deze vaccinatie pas na mogelijk dertig jaar! Wilt u dat uw kinderen zo lang een biologisch experiment zijn, waarbij zelfs insecteneiwit en olie toevoegingen gebruikt worden? Wat ook niet wordt vermeld is dat er ondertussen vele kinderen zijn gestorven (zeker meer dan 20 sterfgevallen door de vaccinatie en minstens 9.000 ongevallen, en bedenk dan dat er maar zo, n 10 % van de ongevallen wordt gerapporteerd) (12) en kanker juist veroorzaakt kan worden door de vaccinatie zelf! En nu is het zo dat gevaccineerde personen de populatie niet-gevaccineerde personen kunnen besmetten (ook als zij zelf niet ziek zijn!). (13)
Wat weinig mensen namelijk weten, is Merck oorspronkelijk betrokken was bij o.a. nationale veiligheid en biologische oorlogsvoering projecten, waarbij juist het creëren van virussen als wapen met onvoorspelbare en mogelijk gevaarlijke eigenschappen en het uitschakelen van het immuunsysteem door verborgen "stealth" virussen en mutaties centraal staan! Ook is Merck in verband gebracht met het leger, de CIA en ‘national security’ projecten. Daarnaast was Merck verantwoordelijk voor de hepatitis B vaccinaties in de jaren 70 die hoogst waarschijnlijk hebben geleid tot het ware ontstaan van AIDS! (14)
Merck drukt het mogelijk ‘biologische onvruchtbaarheidwapen’ Gardasil er werkelijk door heen met fanatieke campagnes en marketing en dat terwijl de lange termijn effecten niet bekend zijn en uitstrijkjes nog steeds nodig zijn! Sterker nog: Gardasil is niet eens getest op de carcinogene en genotoxische effecten. (15) Lees: het kan ‘mogelijk’ kankerverwekkend en giftig zijn en schade brengen aan het DNA, maar zeker is dat er niet getest is of kanker daadwerkelijk bestreden wordt!
Een schandalig en misdadig biologisch experiment dus en dit wordt toegegeven door allerlei wetenschappers. Uw kinderen zijn toch geen proefdieren?
Het genetisch gemanipuleerde Cervarix (met gratis olie toevoegingen en vreemdsoortige eiwit afkomstig van een insect!) zou dus heel goed een perfect sterilisatiemiddel kunnen zijn in de praktijk, omdat het heel goed mogelijk is dat onvruchtbaarheid het gevolg is. En ons RIVM, patiëntenorganisaties en de Gezondheidsraad (maar ook de WHO, UN, FDA en CDC) hebben soms verschillende petten op, zij worden voor het overgrote deel betaald door de industrie. Verwacht dus niet altijd objectieve steun van deze organisaties, want er is sprake van veel belangenverstrengeling, sponsoring, manipulatie en druk vanuit de farmaceutische industrie.
In toonaangevende medische tijdschriften staan regelmatig artikelen die niet zelf door gerenommeerde ‘Prof. Dr. Door de Industrie Betaald’ Hoog-leraren geschreven zijn. Dit noemen ze ‘Ghostwriting’. Maar de arts gelooft natuurlijk wel de ‘wetenschappelijkheid’ van ‘zijn uitspraken’! Zelfs veel leden en ‘adviseurs’ van de Gezondheidsraad hebben banden met deze industrie. Maar het ‘advies’ van deze Gezondheidsraad is wel overgenomen door onze Minister Klink, die de Klink-klare onzin als zoete vaccinatiekoek heeft geslikt! Maar slikt u het ook? Zie ook: http://www.trosradar.nl/index.php?id=uitzending&itemUid=1237 en http://www.trosradar.nl/index.php?id=uitzending&itemUid=1239
Vertrouwt u de zakelijke plannen van de Gezondheidsraad? De fabrikant krijgt jaarlijks zo, n 65 miljoen, terwijl de marketingkosten door ons via de ziektekostenpremie (en torenhoge geneesmiddelen prijzen) worden betaald. Ziektes die we niet willen voor onszelf en onze kinderen betalen we dus ook nog eens zelf! U, de belastingbetaler, werkt mee met uw toestemming. Weet u dat U NEE kunt zeggen? Dat vaccinaties vrijwillig zijn en er absoluut geen haast is?
Deze vorm van kanker is zeer zeldzaam (wat dacht u van 8 gevallen op 100.000 mensen, Bron: CDC-U.S. Cancer Statistics), een mogelijke infectie geneest meestal vanzelf en via uitstrijkjes is de ziekte goed te behandelen en voorkomen. En misschien moeten we ons ook afvragen hoeveel van de vrouwen die uiteindelijk wel deze zeldzame vorm van kanker krijgen wel eens een uitstrijkje hebben laten maken. Geen uitstrijkjes maar wel deze spuit, houdt eerder in dat U uw kinderen bloot stelt aan allerlei ernstige gevolgen die zich zelfs nog na 30 jaar kunnen manifesteren. En dat terwijl de vaccinatie zelf hooguit een paar jaar ‘bescherming’ biedt! En zelfs de ‘causale relatie’ tussen HPV infectie en het krijgen van baarmoederhalskanker berust in principe op een aanname (een beetje als de aanname die eeuwen heeft gezegevierd dat de aarde plat zou zijn).Wat een leugens…
En er wordt ook niet over ware preventie gesproken: veilig vrijen, uitstrijkjes, gezonde voeding (let op de E-nummers!), niet roken, geen drugs en een gezonde levensstijl. Gelukkig zijn, je goed voelen, positieve intenties, oprechte passie en liefde ervaren, als u niet gelooft dat dit allemaal helpt, kijk er dan eens de psycho-neuroimmunologische literatuur op na!
Er wordt gemanipuleerd, artsen en wetenschappers hebben vaak financiële banden met de industrie en de nascholing van artsen wordt meestal betaald door de farmaceutische industrie. En de kosten van geneesmiddelen wordt kunstmatig hoog gehouden, want ziekenhuis apothekers krijgen de middelen meestal gratis, zodat de arts uiteindelijk de medicatie van de ontslag specialist in het ziekenhuis automatisch overneemt! Studie resultaten worden veranderd naar de marketing agenda van de farmaceut en er worden dus zelfs wetenschappers betaald om hun naam onder een artikel van de fabrikant te zetten, wat vervolgens wordt geplaatst in toonaangevende medische tijdschriften (waardoor de artsen denken dat het wel goed zit met het geneesmiddel)! (16) Om nog maar te zwijgen over de uiterst agressieve vormen van manipulatie die ‘artsenbezoekers’ hanteren om de middelen ‘in de pen van de arts’ te krijgen.
Sommige artsen hebben speciale stichtingen opgezet om alsnog de geldstroom vanuit de industrie te garanderen. Gewoon vaak een bepaald middel noemen levert zo, n slordige 60.000 euro per jaar extra op (naast de gratis pennen en notitieblokjes via de artsenbezoeker). Teveel pennenlikkers, hielenlikkers, pillenslikkers, maar te weinig verklikkers? Gelukkig komt de waarheid steeds meer ‘aan het licht’. Maar zien wij het wel onder ogen, willen wij weten (www.wanttoknow.nl )? Angst is een slechte raadgever, wij mensen bezitten gelukkig ook een gezonde dosis humor, intuïtie, levenslust, liefde en een ongelofelijk krachtig zelfhelend vermogen. Maar onnodig lijden uit onwetendheid zou iedereen bespaard moeten blijven, zeker als het om onze gezondheid en onze kinderen gaat! Laat uw kinderen informeren, niet vaccineren…
Het middel ‘tegen baarmoederhalskanker’ is er, terwijl het niet voldoet aan de 7 criteria die gehanteerd hadden moeten worden om überhaupt opgenomen te kunnen worden in het programma. (17) En dat terwijl er jaarlijks 10 maal zo veel mensen sterven aan griep (en nee, ook geen griepprik halen dus, want daar zit ook kwik en aluminium en ‘DES’-infectering- en verdelgingsmiddelen in, zoals in zoveel vaccinaties…) En ook betekent het hebben van een HPV infectie niet automatisch dat kanker zich zal gaan manifesteren. Ook is deze vaccinatie slechts gericht op maar twee tot vier van de vele mogelijke (meer dan 100!) stammen die tot een infectie kunnen leiden. Maar juist al die andere stammen kunnen door de vaccinatie dominant worden en uiteindelijk kanker juist veroorzaken! (18)
Maar ondanks ernstige bezwaren is het vaccin nu zelfs vervroegd opgenomen, en wordt meisjes bij sommige GGD’s zelf een gratis Ipod voorgehouden om toch vooral die drie vreselijke prikken te ondergaan (19) (altijd lastig die halsstarrige en wispelturige jeugd, moeilijk onder controle te brengen blijkbaar). Was het niet voldoende om de ouders emotioneel te chanteren? Nu worden onze kinderen direct aangevallen. Laten we het andersom doen: voor elk 1000e kind wat zich niet laat vaccineren, verloot ik een gratis Ipod! "Be the Ipod you want to see in the world", zei Gandhi al geloof ik. Of zoiets. Er is goed nieuws. De zogenaamde ‘Indianenverhalen" die te vinden zouden zijn
Het verplicht stellen van het vaccin wordt GSK en Merck’s belangrijkste winstmaker. Liever een Ipod dan gezondheid? Liever kankerverwekkende E-nummers handel dan de Eed van Hippocrates ("Gij zult geen schade berokkenen"?) te handhaven? De farmaceutische industrie is niet 'objectief' en 'wetenschappelijk'. Het is geen industrie die 'VIT' is (Verantwoordelijk, Integer en Transparant). Het is een leugenachtige, manipulerende en zelfs criminele organisatie. Ze handelen 'schikkingen' van vele miljoenen en belastingschulden van 6,4 miljard met het gemak af en geven zelfs toe dat de 'baten' sterk opwegen tegen de 'lasten' (en als je meer dan 600 miljoen euro per jaar krijgt en staatsbescherming kun je heel wat maken, nietwaar?).
Deze industrie wordt ook nog eens door de politiek (en dus door u, trouwe belastingbetaler) ‘beschermd’ tegen aansprakelijk bij ernstige ziektes en doden na vaccinatie. Schande. Deze industrie is zelf ziek, en al zeker niet VIT. Gelukkig heeft het hoofdgerechthof in Amerika onlangs deze ‘valse immuniteit’ (overigens de enige ware definitie van het effect van een vaccinatie!) verworpen, de industrie kan weer aansprakelijk worden gesteld. http://www.wanttoknow.nl/gezondheid/farmaceuten-krijgen-juridische-opdoffer-in-de-vs/ Hoe zit dat in Nederland?
Misschien moet u overwegen om u kinderen niet te laten vaccineren, ze ontvangen al genoeg kankerverwekkende voeding en onzichtbare straling van hun mobieltje en uw DECT-telefoon en draadloos Internet in huis, vindt u niet!? Gezondheid is uw geboorterecht, onnodig lijden komt voort uit onwetendheid, onnodig leiden komt voort uit de leugen van ‘nationale veiligheid’ en ons gebrek aan de vrijheid van een heldere keuze. ‘Spuiten en slikken’, of liefde, zelfbeschikking en het zelfhelende vermogen van het lichaam aanspreken? Ver-trouwen? De politiek was u voor en koos verslaafd voor de sluipmoordenaar die spuit heet. De keus is nu aan U…
Ik heb onlangs mijn artikel naar een veelheid aan instanties, wetenschappers en overige betrokken instituten gestuurd. Het bleef verbazingwekkend stil nadat ik vele belangrijke wetenschappers, overkoepelende artsenorganisaties, apothekenorganisaties, patiëntenorganisaties, kanker onderzoeksinstituten, de politiek, pers en kranten, industrie, ons RIVM, ministerie van volksgezondheid en anderen heb gemaild. Werkelijk maar 1 felle reactie van een wetenschapper (waarvan ik weet dat hij zelf een farmaceutisch bedrijf heeft in Bilthoven en betaald wordt door de farmaceutische industrie als adviseur...).
Voor alle duidelijkheid: ik heb dus geen reacties mogen ontvangen dat het allemaal wel meevalt of niet klopt, geen reactie dat ik onnodig onrust veroorzaak, geen reactie dat ik gek ben, geen reactie om te weerleggen wat ik schrijf....alleen maar stilte...Eigenlijk een zeer bedroevende stilte, maar ook een veelzeggende. Stilte voor de grote ‘bewustzijnstorm’ misschien? Ik hoop het, want ik vermoed dat wij het uiteindelijk zelf voor het zeggen hebben. 'We are the ones we've been waiting for' zeiden de Hopi indianen al. We hebben namelijk het recht om ziekte te weigeren en gezondheid te wensen. De politiek, de wetenschap, onze patiëntenorganisaties, allemaal worden ze beïnvloed en/of betaald door de industrie die het niet zozeer om onze gezondheid gaat. Het is tijd voor verandering en het is tijd dat we collectief ons recht op gezondheid weer terugeisen.
De heer Coutinho en het RIVM hebben niet gereageerd op mijn artikel, maar ze vinden het wel noodzakelijk om er ‘positieve’ aandacht aan te geven bij Paul en Witteman (10 maart, toevallig precies terwijl ik een lezing over de ware effecten van HPV vaccinaties gaf in Heemstede!), nadat zij eerst hun website hebben aangepast op al deze "Indianenverhalen". Ik ken trouwens menig Sjamaan die hier anders over denkt en heb overigens ook bewijzen dat het juist Native Indians zijn die zonder ‘Informed Consent’ (toestemming) vergiftigd zijn door de farmaceutische industrie in een gedocumenteerd biologische vaccinatie experiment, maar dat terzijde. Een ‘Tipi’-sch voorbeeld van een organisatie die niet met tegenstanders om de tafel durft te zitten, maar alleen de ‘Tomahawk’ van een oprechte Indiaan wil afpakken. Ik zoek weliswaar geen strijd, ik ben op zoek naar ware genezing van een zieke industrie, die veel ‘medestanders’ op haar loonlijst heeft staan. Ik wil voorkomen in plaats van onnodig genezen.
Inmiddels is het duidelijk geworden dat de "Indianenverhalen" werken! Er worden plaatselijk opkomsten gemeld van 22 tot 30%, in plaats van de beoogde 75 % opkomst…Het RIVM gaat ineens ‘nieuwe informatie verstrekken’, duidelijk een teken dat zij op zoek zijn naar verdere beïnvloeding om ‘zieltjes te winnen’. Dus mijn advies is: stuur deze informatie door als je om je kinderen geeft. Ik zoek ook steun voor een landelijke actie, mijn inziens is elk kind dat zich laat vaccineren er een teveel.
De farmaceutische industrie denkt hier duidelijk anders over.
Dit is een citaat van de voormalige Wereldbank President enStaatssecretaris van de USA Robert McNamara:
"Voor de begrenzing van de demografische explosie moeten drastischemaatregelen, ook tegen de wil van het volk, genomen worden.De reducering van het geboortepercentage is als onmogelijk of ontoereikendgebleken.Aldus moet het sterftecijfer worden verhoogd met natuurlijke middelenzoals honger en ziekten"

En dit is een citaat uit het voorwoord van het boek 'Selling Sickness' (zie alle andere boekverwijzingen onderaan in dit artikel):

"Thirty years ago the head of one of the world's best-known drug companies made some very candid comments. Close to retirement at the time, Merck's aggressive chief executive Henry Gadsden told Fortune magazine of his distress that the company's potential markets had been limited to sick people. Suggesting he'd rather Merck to be more like chewing gum maker Wrightley's, Gadsden said it had long been his dream to make drugs for healthy people. Because then, Merck would be able to "sell to everyone." Three decades on, the late Henry Gadsden's dream has come true."

Ik las ergens dat de Nederlandse Vereniging van Kritisch Prikken (NVKP) ook zegt dat het vaccin onvruchtbaar kan maken. Het RIVM zou een brief hebben gestuurd aan de Nederlandse Vereniging van Kritisch Prikken (NVKP) om een eind te maken aan de verspreiding van "fabels" over het vaccin tegen baarmoederhalskanker. Ik heb zojuist het NVKP een serieus aanbod gedaan om samen te werken, omdat het mijn inziens goed zou zijn dat zij een onafhankelijke biomedische wetenschapper aan hun zijde hebben staan, die samen met hen juist een einde kan maken aan de werkelijke fabels die naar buiten worden gebracht. Ik hoop oprecht dat deze samenwerking spoedig en positief van start kan gaan, want het gaat om echte levens van echte kinderen…

Onlangs ware wij in de tempels van Egypte en daar ontvingen wij (voorspeld door multidimensionaal trance-medium Judith Moore nota bene) een soort ‘new gospel’ die wij spontaan doorkregen en zongen. Dit is de mijn inziens zeer toepasselijke tekst die ik nu met jullie deel (muzikale versies zijn in de maak, ook plannen met een koor en groepen kinderen in diverse talen!)…
"I Pray for The Children
I Pray for The Child
I Pray for my Inner Child
I Pray for My Child"
Toegevoegde informatie (20):
De ware rol van ons DNA is niet biochemisch, maar bio-akoestisch en elektromagnetisch en speelt een belangrijke rol in het optimaal functioneren van ons lichaam (vooral de energetische omgeving waarin DNA zich bevindt)! De ‘werkelijke werkelijkheid’ van cellulaire regulatie en communicatie binnen (en non-lokaal ook buiten!) het lichaam vindt plaats in de wereld van trilling, frequenties, biofotonen, geluid, licht en energiepatronen. Deze sturen biochemische veranderingen op een fundamenteel niveau aan, niet pillen of stoffen. Onze huidige farmaceutische (70 procent placebo) pillen industrie zou feitelijk de ‘alternatieve geneeskunde’ moeten zijn, werkelijke en ware genezing vindt namelijk plaats op het fundamentelere bio-energetische, bio-akoestische, elektragenetische en bio-elektromagnetische niveau! De wereld van geluid, licht en energie dus, de wereld van frequenties, resonanties en activaties dus…Helende informatieoverdracht hoeft niet plaats te vinden in de vorm van een schadelijke pil met bijwerkingen geleverd door de ‘betrouwbare en op uw gezondheid ingestelde’ artsenbezoeker in dienst van de farmaceutische maffia, het kan gratis (net als de energie uit uw stop! -contact trouwens) , veilig, spiritueel verantwoord en bio-energetisch! En vergeet niet, liefde overWINT alles, maar strijden voor uw recht mag en is geen overbodige luxe. Maar angst is een slechte raadgever, interpreteert u deze informatie dan ook als een omslag in uw denken en bewustzijn, zodat u ditmaal ook echt bewust kunt zijn…en kiezen!
Noten:
1: Zie de boeken van Dr. Leonard Horowitz: ‘Emerging Viruses, AIDS & Ebola. Nature, Accident or Intentional?’, Tetahedron Publishing, 1999 en ‘Death in The Air’, Tetrahedron Publishing 2001, vooral pagina 255-299 en ‘DNA: Pirates of the Sacred Spiral’, Tetrahedron Publishing, 2004.
Zie ook het boek van Neil Z. Miller: ‘Vaccines, Are They Really Safe & Effective?’, New Atlantean Press, 2008, vooral ook pagina 67-72 over HPV (cervical cancer, baarmoederhalskanker).
Zie ook het boek van Lynne McTaggart: ‘Wat artsen je niet vertellen, over de gevaren van moderne geneeskunde’, Lemniscaat, 2005, pagina 140-186.
Zie ook de belangrijke DVD’s van Leonard Horowitz: ‘Emerging Viruses and Vaccinations’, New Science Ideas, 2006 en ‘Anthrax-Smallpox vaccinations and the Mark of the Beast’, New Science Ideas , 2006.
Zie ook het boek ‘Vaccination, a Medical Assault on the Immune System’, ISBN 0-646-15124-X, van Dr. Vierra Scheibner.
Zie verder ook de artikelen ‘Vaccinaties, waan, of waarheid?’ (2006), ‘Vaccinatie…Het failliet van een mythe’ (2007) en ‘Vaccins, kwik en autisme’ (2005) en het artikel ‘Gardasil, recombinant humaan papilloma virus vaccin’ (Arts en Apotheker, nummer 6-2007, pagina 20-28) van Désirée Röver.
En zie ook het artikel ‘Onvoldoende gronden voor opname van vaccinatie tegen Humaan papillomavirus in het Rijksvaccinatieprogramma’, Ned. Tijdschrift geneeskunde, 2008, I.M.C.M. de Kok, J.D.F. Habbema, M.J.E. Mourits, J.W.W. Coebergh en F.E. van Leeuwen.
2: Corinne Gouget, Wat zit er in uw eten?, Uitgeverij Bouillion Bilthoven, 2008. Zie ook ‘Inside the FDA, The Business and Politics Behind The Drugs We Take And The Food We Eat’ van Fran Hawthorne. Zie ook het boek ‘Excitotoxins, The Taste That Kills’ van Russell L. Blaylock en de boeken ‘Food Additives: A Shoppers Guide To What’s Safe & What’s Not!’ Van Christine Hoza Farlow en ‘Crazy Makers: How the Food Industry Is Destroying Our Brains and Harming Our Children’ van Carol Simontacchi.
3: Zie 1 en zie het boek van David Kirby: ‘Evidence of Harm, the mercury in vaccines’, ISBN 0-9578007
4: Zie voor de ware aard en werking van ons DNA het boek ‘DNA: Pirates of the Sacred Spiral’ en het boek ‘Blauwdruk, de multidimensionale werkelijkheid van creatie en manifestatie’ van John Consemulder, Ankh-Hermes, 2008.
5: Zie het boek ‘Blauwdruk, de multidimensionale werkelijkheid van creatie en manifestatie’ van John Consemulder, Ankh-Hermes, 2008 en het boek ‘Onzichtbare risico’s in het Draadloze Tijdperk’, deel 1, The Cross in the Circle of Light, 2008 van Karel & Caroline van Huffelen voor inzicht in het natuurlijke elektromagnetisme in het lichaam en de gevolgen van onnatuurlijk elektromagnetisme.
6: Zie het boek ‘Vaccination, a Medical Assault on the Immune System’, ISBN 0-646-15124-X, van Dr. Vierra Scheibner. En zie haar boek ‘Behavioral Problems in Children, the Vaccination Link’, ISBN 0-9578007-0-3.
7: Zie 6 en 3
8: Zie voor dit soort misdadige wanpraktijken het werk van Horowitz, die aantoont dat er machtige geheime groeperingen wereldwijd bezig zijn met het verminderen van de wereldbevolking, onder andere met hulp van sommige abortusklinieken en ‘population control’ klinieken, Zie onder andere in ‘Emerging Viruses’ en ‘Death in the Air’ en zijn DVD’s.
9: Voor de achtergronden, zie 8. Ook in het boek ‘Chemo? Of kan ik zelf kiezen?’ , van Henk Trentelman, wordt deze vraag gesteld. In dit boek vindt u ook een discussie over Gardasil.
10: zie 1, vooral het werk van Henk Trentelman en het werk van Désirée Röver.
11: Zie het artikel ‘Onvoldoende gronden voor opname van vaccinatie tegen Humaan papillomavirus in het Rijksvaccinatieprogramma’, Ned. Tijdschrift geneeskunde, 2008, I.M.C.M. de Kok, J.D.F. Habbema, M.J.E. Mourits, J.W.W. Coebergh en F.E. van Leeuwen. Zie ook het boek ‘Chemo? Of kan ik zelf kiezen?’ van Henk Trentelman en het artikel over Gardasil (en haar aankomend boek over baarmoederhalskanker) van Désirée Röver.
Zie ook de artikelen ‘Wacht met vaccin baarmoederhalskanker’ (Bron: frontpage.fok.nl)en ‘’Massavaccinatie tegen baarmoederhalskanker bij meisjes, uitgebreide info’ (Bron: Grenswetenschap.nl) en ‘Miljoenenstrijd om de Baarmoederhals wegens Gigantische Afzetmarkt’ en de diverse links die hier genoemd worden, te vinden op de website www.niburu.nl . Google ook eens op Gardasil, Cevarix en zoek naar video’s op YouTube.
12: Voor de onderrapportage, zie het boek en de DVD ‘Emerging Viruses’ van Leonard Horowitz. Zie verder ook 1.
13: Zie 1.
14:
Voor de ware achtergrond van Merck, zie het boek ‘Emerging Viruses’ van Leonard Horowitz, pagina 334-346 en zie 363-366 en hoofdstuk 22 ‘The special virus cancer program’’. Met betrekking tot Merck en het AIDS virus, zie pagina 494-502.
Voor nog meer informatie over de ware geschiedenis van Merck (van Merck, Sharp and Dome), zie het boek: ‘Cutting Edge, A History of Fort Detrick, Maryland 1943-1993’ van Norman M. Covert, hoofdofficier public relations voor het United States Army garnizoen in Fort Detrick (veel informatie wordt bevestigd in de boeken van Horowitz)
Zie ook het stuk over vaccinaties (en populatiecontrole) in het boek ‘Worden Wij Wakker’ van Marcel Messing, Ankh-Hermes, 2007, vooral pagina 203-211.
Voor de geschiedenis van Merck en de relatie met biologische oorlogvoering en nationale veiligheid, zie het boek ‘Emerging Viruses’ van Leonard Horowitz, maar ook het Nederlandstalige stuk ‘ken uw geschiedenis’ in het artikel ‘Gardasil, recombinant humaan papilloma virus vaccin’ (Arts en Apotheker, nummer 6-2007, pagina 20-28) van Désirée Röver.
Zie ook de artikelen op http://www.rense.com/general32/beast.htm en http://www.rense.com/general12/REVIEW.HTM en http://educate-yourself.org/cn/vaccinationsilentgenocide14nov05.shtml en http://www.lightstreamers.com/Horowitz/article-Vaccination_UnGodly_Practice.html en http://www.lightstreamers.com/Horowitz/articles__news.htm

15 In een FDA report, zie het artikel ‘Gardasil, recombinant humaan papilloma virus vaccin’ (Arts en Apotheker, nummer 6-2007, pagina 20-28) van Désirée Röver en de eerder genoemde artikel op www.niburu.nl , hier vindt u ook weer verwijzingen naar andere specifieke literatuur.
16 Zie punt 8 en het boek ‘Slikken, hoe ziek is de farmaceutische industrie van Trouw journalist en onderzoeker Joop Bouma, maar ook de Engelstalige boeken ‘Big Pharma: Exposing the Global Healthcare Agenda’ van Jacky Law, ‘The Truth About the Drug Companies’ van John Hoey, ‘Selling Sickness’ van Ray Moynihan & Alan Cassels, ‘On The Take: How Medicine’s Complicity With Big Business Can Endanger Your Health’ van Jerome P. Kassirer, ‘The Whistleblower, Confessions of A Healthcare Hitman’ van Peter Rost en ‘Inside the FDA, The Business and Politics Behind The Drugs We Take And The Food We Eat’ van Fran Hawthorne, ‘Medical Mafia, How Top Get Out Of It Alive And Take Back Our Health and Wealth’’ van Guylaine Lanctot. Zie ook de artikelen in het speciale dossier baarmoederhalskanker op www.trouw.nl
17: Zie het artikel ‘Onvoldoende gronden voor opname van vaccinatie tegen Humaan papillomavirus in het Rijksvaccinatieprogramma’, Ned. Tijdschrift geneeskunde, 2008, I.M.C.M. de Kok, J.D.F. Habbema, M.J.E. Mourits, J.W.W. Coebergh en F.E. van Leeuwen.
18: Zie het artikel ‘Gardasil, recombinant humaan papilloma virus vaccin’ (Arts en Apotheker, nummer 6-2007, pagina 20-28) van Désirée Röver. Zie voor het gevaar dat er zo juist kanker wordt gevormd door de andere stammen die dominant kunnen worden door de vaccinatie: http://www.cynthiajanak.com/Gardasil.html (rond 01.10 hoor je de wetenschapper Joseph de Soto uitleg geven over de infectie subtypen die juist door de 'onderdrukking' door deze vaccinatie dominant worden, waardoor de vaccinatie in principe eerder kankerverwekkend te noemen is!. Ook hij bevestigt dat juist voor de doelgroep waar het voor bedoeld is (9-12 jaar) niet goed getest is!
19: Dit artikel van Frederiek Weeda vond ik als artikel op www.niburu.nl, op 19 februari 2009, directe aanleiding tot dit schrijven en het besluit om hier op 03 maart en 07 maart 2009 lezingen over te geven in Heemstede, zie agenda op www.healingsoundmovement.com . Inmiddels gaan er ook Kamervragen gesteld worden over de ‘Ipodgate affaire’ vernam ik op de VARA website bij het programma Zembla (die hier al eerder aandacht aan heeft besteed).
20: Een uitgebreide uitleg over de ‘werkelijke werkelijkheid’ van gezondheid en lichamelijk functioneren, vindt u in mijn boek ‘Blauwdruk, de multidimensionale werkelijkheid van creatie en manifestatie’. Ook het belangrijke werk van Dr. Leonard Horowitz komt hier aan de orde (in het Nederlands). Ook vindt u hier een goede uitleg hoe medicijnen, vaccinaties en biochemische actie feitelijk werken in ons lichaam. Het boek bevat veel revolutionaire inzichten en implicaties voor ware gezondheid, heling en een nieuwe geneeskunde die gebaseerd is op energetisch genezen met geluid, licht en energievelden! Op mijn website vindt u meer informatie. Het boek is ook rechtstreeks via mij te bestellen.
Voor meer informatie, zie mijn website www.healingsoundmovement.com en mijn boek ‘Blauwdruk, de multidimensionale werkelijkheid van creatie en manifestatie, Ankh-Hermes bv, 2008 en de boeken ‘Death in the Air’ , Emerging Viruses’ en DNA, Pirates of the Sacred Spiral’ van Dr. Leonard Horowitz. Voor specifieke informatie over Gardasil raad ik u het boek ‘Chemo? Of kan ik zelf kiezen?’ van Henk Trentelman en artikelen en het aankomende boek over baarmoederhalskanker van Désirée Röver aan. Daarnaast zijn er veel boeken die aantonen dat de farmaceutische industrie niet zozeer gericht is op het optimaliseren van uw gezondheid, eerder het afzwakken ervan. Vitamine C is net als vrije energie niet te patenteren, en helaas blijkt ‘kankerbestrijding’, het ‘genezen’ van ziekten en de verkoop van pillen een ongelofelijke hoeveelheid geld op te leveren en dus een uiterst lucratieve zaak te zijn.
Lees over de belangenverstrengeling, omkoperij, beïnvloeding van artsen en ‘patiëntenorganisaties en politieke besluitvorming in boeken als: ‘Big Pharma: Exposing the Global Healthcare Agenda’ van Jacky Law, ‘The Truth About the Drug Companies’ van John Hoey, ‘Selling Sickness’ van Ray Moynihan & Alan Cassels, ‘On The Take: How Medicine’s Complicity With Big Business Can Endanger Your Health’ van Jerome P. Kassirer, ‘The Whistleblower, Confessions of A Healthcare Hitman’ van Peter Rost en ‘Inside the FDA, The Business and Politics Behind The Drugs We Take And The Food We Eat’ van Fran Hawthorne, ‘Medical Mafia, How Top Get Out Of It Alive And Take Back Our Health and Wealth’’ van Guylaine Lanctot en het Nederlandse boek ‘Slikken: hoe ziek is de farmaceutische industrie’ van Trouw journalist Joop Bouma. Vraagt u zich dan na al deze dubieuze en agressieve marketing, belangenverstrengeling, omkoping, sponsoring, ‘ondersteuning’ van patiëntenorganisaties en ‘nascholing’ van artsen (zelf mensen binnen de gezondheidsraad en vele wetenschappelijke experts binnen de universiteiten worden betaald door de farmaceutische industrie!) af aan wie u uw gezondheid overlaat…Zie het dossier baarmoederhalskanker op www.trouw.nl voor een snelle indruk hoe ‘betrouwbaar’ onze gezondheidszorg en ‘Big Pharma’ werkelijk zijn!
Ik wil hierbij mensen uit ons netwerk bedanken voor hun steun en de mensen van www.niburu.nl , www.argusoogpunt.nl en www.wanttoknow.nl wil ik bedanken voor het ondersteunen van dit soort belangrijke informatie!
Hieronder vindt u nog belangrijke Internetlinks en literatuurverwijzingen over vaccinaties:

Bewijzen dat 'hulpstoffen' in Cervarix ook vreselijk schadelijk zijn (de nieuwe Anthrax bio-warfare drug? Lees zelf!): http://www.otherhealth.com/homeopathy-list-discussion/10157-uk-new-as04-adjuvant-cervarix-others-eddawest-vran-canada.html
Belangrijke links voor bij het artikel (zo kunt U het bewijs van vele andere studies, wetenschappers en betrokken mensen nog eens naluisteren en bevestigd krijgen):
http://www.cynthiajanak.com/20081228Memorialforthenewyear.html

http://www.cynthiajanak.com/Gardasil.html (rond 01.10 zie je de wetenschapper Joseph de Soto uitleggen over de infectie subtypen die juist door de 'onderdrukking' door deze vaccinatie dominant worden, waardoor de vaccinatie levensgevaarlijk is. Ook hij bevestigt dat juist voor de doelgroep waar het voor bedoeld is (9-12 jaar) niet goed getest is!)

http://www.youtube.com/watch?v=R2z6RK2uTWc

http://www.youtube.com/watch?v=SV-lUW8jUUM

http://warheit.global-protest.org/index.php?option=com_content&task=view&id=975&Itemid=37

http://www.video.google.com/videoplay?docid=2472456726520598454
Nog meer weten over de gevaarlijke 'hulpstoffen en toevoegingen' in vaccinaties? :
1.Viera Scheibner, Ph.D, The Adverse Effects of Adjuvants in Vaccines, Nexus Magazine Dec. 2000 vol.8, No.1 http://www.whale.to/vaccine/adjuvants.html 2. Aluminum Toxicity notes from Dr. Boyd Haley Toxic Test Foundation website: http://www.altcorp.com/DentalInformation/aluminumvaccines.htm 3. Boyd E. Haley, Professor of Chemistry: Thimerosal Containing Vaccines and Neurodevelopment Outcomes: http://64.41.99.118/vran/vaccines/mercury/mer_haley.htm 4. Brain, Vol. 124, No. 9, 1821-1831, September 2001, 2001 Oxford University Press http://brain.oupjournals.org/cgi/content/abstract/124/9/1821 5 Vaccine Adjuvants: current state and future trends, Volume 82: Issue Immunology and Cell Biology http://www.blackwellpublishing.com/abstract.asp ?ref=0818-9641&vid=82&iid=5&aid=5&s=&site=1 6.Gary Matsumoto, Vaccine A-The Covert Government Experiment That's Killing our Soldiers and Why GI's are Only the First Victims 7.Gary Matsumoto Press Release and biography: www.vaccine-a.com 8 Vijendra K Singh, Ph.D, Abnormal Measles Serology and Autoimmunity in Autistic Children - Journal of Allergy & Clinical Immunol, 109 (1): S232, January 2002 9. Vijendra Singh - lecture at ATEDM Conference: http://iquebec.ifrance.com/autismemtl/2002/program_en.html 10. Institute of Medicine Meeting (IOM) on Vaccines and Autism, February 9, 2004 11.. Bonnie Dunbar, Ph.D - articles and research proposal - VRAN website: http://64.41.99.118/vran/vaccines/hepatitis/dunbar_research.htm 12..New adjuvant debuts in new hep B vaccine , February 9, 2005, In-Pharma Technologist.com http://www.in-pharmatechnologist.com/news/news-ng.asp ?n=57959-new-adjuvant-debuts 13. Corixa weblink to MPL press release on allergy & autoimmune applications: http://www.corixa.com/default.asp?pid=auto_capsule&id=22

Geen opmerkingen: