vrijdag 16 januari 2009

21 -12 -2012

Wat is er nu werkelijk aan de hand, en wat mogen en kunnen wij verwachten op 21 –12 –2012? Er zijn vele profetieën en berichten te vinden in boeken en op het Internet, uiteindelijk weet niemand zeker wat er staat te gebeuren, dat zullen we pas achteraf weten.
Wij kunnen zelf maar een ding doen, en dat is een onsterfelijk bewustzijn ontwikkelen.
En ons zelf er goed bewust van zijn dat wij altijd aan het creëren zijn, ook als wij denken dat wij dat niet doen, de waarheid is dat wij niet niet kunnen creëren.Dit proces gaat altijd door, met onze woorden, met onze gedachten, en veel gebeurd op onbewust niveau.
Ik denk dat wij wanneer wij in de 5e dimensie terecht komen direct creëren wat we denken.
Het is daarom heel belangrijk dat we ons bewust zijn van onze gedachten en woorden.
Het is aan ons om in angst te zitten of bewust te kiezen voor vertrouwen, liefde en onze goddelijkheid.

In onderstaande documentaire geeft Ian Xel Lungold een bijzonder heldere uiteenzetting over hoe het 2012 verhaal begrepen kan worden. (ruim 3 uur) De video's zijn in het engels, maar het is meer dan de moeite waard om er die tijd ook voor uit te trekken. Het wordt helder, leuk en enthousiast uitgelegd, one to watch! Een presentatie van deze tijd waarin je de maatschappelijke ontwikkelingen van vandaag de dag kunt vinden. Alles wat je kunt doen om je voor te bereiden op 2012 is 'Watch It Happen', en dat kan...dankzij deze bondige uitleg door een briljant man.



http://video.google.nl/videoplay?docid=-8689261981090121097&hl=nl



http://www.uitdetijd.nl/index.php/Ian-Xel-Lungold-Deel-2.html


De presentatie wordt gehost door Ian Xel Lungold. Een bekende naam in de 2012-wereld. Hij vertelt onder andere hoe de acceleratie precies in elkaar steekt en tevens maakt hij helder waarom het allemaal zo logisch is. De acceleratie in deze zin betekent dat bij elke overgang naar een nieuwe dimensie (stage van bewustzijn) er een 'gevoelsmatige' versnelling is van tijd. Onze ouders zeggen wel eens: "het lijkt of de tijd steeds sneller gaat" en wij zeggen het op onze beurt. De vraag die mij hierbij opkomt is: 'lijkt de tijd nu sneller te gaan, of gáát hij ook daadwerkelijk sneller?'. In het idee van acceleratie is dat laatste waar.